Kärcher SE 6.100 käyttöopas

Kärcher SE 6.100

Oikealta löydätte Kärcher SE 6.100 käyttöoppaan. Teillä ollessa kysyttävää , olkaa hyvä ja ilmoittakaa meille asianne tämän sivun alalaidassa.

Tuotemerkki
Kärcher
Malli
SE 6.100
Tuote
EAN
4039784515093
Kieli
Hollantilainen, Englanti, Saksa, Ranska, Espanja, Italialainen, Ruotsalainen, Portugali, Tanska, Puola, Venäjä, Norja, Suomalainen, Romanialainen, Turkki, Slovakki, Kreikka, Unkari, Slovenian, Kroatialainen, Ukrainalainen
Tiedoston tyyppi
PDF
Verkkosivusto
https://www.kaercher.com
Register and win!
www.kaercher.com
59637620 (08/10)
SE 6.100
Deutsch 5
English 12
Français 19
Italiano 26
Nederlands 33
Español 40
Português 47
Dansk 54
Norsk 60
Svenska 66
Suomi 72
Ελληνικά 78
Türkçe 86
Русский 93
Magyar 101
Čeština 108
Slovenščina 115
Polski 121
Româneşte 128
Slovenčina 135
Hrvatski 142
Srpski 148
Български 155
Eesti 163
Lietuviškai 170
Latviešu 177
Українська 184

Onko teillä kysyttävää Kärcher SE 6.100 ?

Teillä ollessa kysyttävää "Kärcher SE 6.100"

Kysymys sama kuin Merja Kuutilla eli laite ei ime pesuvettä säiliöstä ja pitää kovaa pärinää. Imuripuoli pelaa hienosti, vettä vaan ei tule suuttimesta, jota sitten imisi. Mikähän voisi olla vikana? Olisiko pumpussa jotain rikki? Sain pumpun pumppaamaan, kun käänsin laitteen ylösalaisin ja kaadoin pumpun imureikään vettä. Samalla ääni hiljeni ja vettä tuli suuttimesta niin kauan kuin vettä jaksoi pumppuun kaataa. Kun käänsin jälleen normaaliin asentoon säiliön päälle, ei pumppu enää imenyt vaan piti vaan kova pärinää. Mikä neuvoksi? Ystävällisin terveisin Jyri Isosomppi

, 2 vuotta sitten

Muutaman vuoden ikäinen Kärcher SE 6.100 ei suihkuta vettä. Kone pitää pärinää ja merkkivalo on oranssi. Vuosi sitten viimeksi käytettäessä kone toimi normaalisti. Vesisäiliön sihti on puhdas. Mikä neuvoksi?

, 9 kuukautta sitten
+5

Uusi kyseinen laite ei suihkuta vettä, loppui ihan yhtäkkiä toimimasta. Imuri puoli toimii kyllä.

, 9 kuukautta sitten
0

Ei ota vettä ,vuosi sitten käyttänyt missä vika

, 9 kuukautta sitten
0

Sama vika kuin Jyri Isosopilla. Ilmeisesti yleinen vika. Mikä neuvoksi? YT Olli

, 6 kuukautta sitten
0

Jos pärisee ja ei tule vettä niin katsoppa puhdasvesisäiliön pohjalle, siellä voi olla musta tiivisterengas joka kuuluu puhdasvesisäiliön imuletkun yläpäähän, aseta kapenevasti ylöspäin.

, 4 kuukautta sitten
0

ostin vajaa vuosi sitten tämän 6.100 romun ensin ei pysynyt imukatkaisin päällä kävi takuussa, nyt ei nosta vettä vaan pärisee,hermot menee 120 km matkaa lähimpään liikkeeseen,vituttaa niin saatanasti.saiskohan jostain toimivan koneen.todella pettynyt takuu huoltoon.

, 11 kuukautta sitten
+18

Hei Ostin joulukuussa Prisman verkkokaupasta tekstiilipesurin 6.100. Avasin sen vasta nyt ja aioin pestä olohuoneen maton. Ohjeet luin ensin ja laitoin koneen käyntiin. Jostain syystä pesuainevesi ei nouse säiliöstä. Nyt olen tarkistanut moneen kertaan että kaiken pitäisi olla oikein mutta pesuainevettä ei tule. Onko käyttäjässä vika, onko jokin aloitusvaihe jäänyt tekemättä, vai missä vika voi olla? Ystävällisin terveisin Merja Kuutti 0442517468

, 3 vuotta sitten
+14

Laite ei ime pesuvettä säiliöstä ja pitää kovaa pärinää. Imuripuoli pelaa hienosti, vettä vaan ei tule suuttimesta. Mikähän voisi olla vikana? Olisiko pumpussa jotain rikki? Sain pumpun pumppaamaan, kun käänsin laitteen ylösalaisin ja kaadoin pumpun imureikään vettä. Samalla ääni hiljeni ja vettä tuli suuttimesta niin kauan kuin vettä jaksoi pumppuun kaataa. Kun käänsin jälleen normaaliin asentoon säiliön päälle, ei pumppu enää imenyt vaan piti vaan kova pärinää. Mikä neuvoksi? Laite ei ole, kuin puoli vuotta vanha ja käytetty vain muutaman kerran. Ystävällisin Terveisin Harri Sutinen

, 8 kuukautta sitten
+4

Tekstiilipesuri SE 6100, aivan uusi, ei käynnisty. Likasanko on tyhjä ja raikasvesi säiliö on täytetty puoleen väliin. Katsoin sekä videolta että käyttöohjeesta, että pitää painaa ensin käynnistysnappia ja sen jälkeen suihkutusnappia. Miksi ei toimi ?

, 2 vuotta sitten
+4

Kärcher SE6.100 ei ime pesuvettä säiliöstä ja pitää kovaa pärinää.Imuripuoli pelaa hienosti, vettä vaan ei tule suuttimesta, jota sitten imisi. Mikähän voisi olla vikana?

, 9 kuukautta sitten
+2

Sama kuin muilla. Kärcher 6.100 ei nosta vettä, pumppu käy, muuten toimii, sihdit tsekattu. Missä vika ja mitä tehdään? Laite toimi tunnin .

, 7 kuukautta sitten
0

Muutamia vuosia vanha tekstiilipesuri ei anna vettä. Moottori käynnistyy, vesiletkun tiiviste on paikallaa, mutta vesi ei nouse säiliöstä letkuun. Kahvan ”vesinappia” painaessa moottorin ääni ei muutu eikä vettä nouse läpinäkyviin letkuihin

, 1 kuukausi sitten
0

Mistä saa kyseiseen tuotteiseen,täytön ilamaisimen.Joka vaihtuu vihreästä punaiseksi kun säiliö täyttyy.

, 2 kuukautta sitten
0

Ei ime vettä ekan käytön jälkeen. Kiitos vitu*ti

, 3 kuukautta sitten
0

Paljon puhuttu tiiviste mustan tapin päässä on herkkä lialle. Eli puhdistakaa molemmista päistä (säiliö + imuri) ja silikonia vähän sinne niin voi ruveta imemään.

, 3 kuukautta sitten
0

Myynnissä

Tekniset tiedot

Ergonomia
yes
Johdon pituus 5 m
Suunnittelu
Johdoton no
Malli Sylinteri pölynimuri
Tuotteen väri Black, White
Pölysäiliötyyppi -
Putken materiaali   Muovi
Pölyn kapasiteetti 4
Muut ominaisuudet
Teleskooppiputki yes
Mitat (LxSxK)   290 x 370 x 470 mm
Suorituskyky
Toimintasäde 5 m
Ilmanvirtaus   1 l/min
Imu 210 kPa
Ilmanvirtaus 68 l/s
Imurin ilman puhdistus -
Oikeaoppinen käyttö   Koti
Pintojen puhdistus Carpet, Hard floor
- -
- -
- -
Puhdistustyyppi Dry&Wet
Melutaso - dB
Paino ja mitat
Paino   7100 g
Pakkauksen sisältö
Lattiasuutin yes
Virranhallinta
Suurin syöttöteho 1400 W
Kokonaisenergiankulutus - kWh
- -

Liittyvät tuotteet: