Jura Impressa J9.2 käyttöopas

Jura Impressa J9.2

Oikealta löydätte Jura Impressa J9.2 käyttöoppaan. Teillä ollessa kysyttävää , olkaa hyvä ja ilmoittakaa meille asianne tämän sivun alalaidassa.

Tuotemerkki
Jura
Malli
Impressa J9.2
Tuote
EAN
7610917137015
Kieli
Englanti
Tiedoston tyyppi
PDF
Verkkosivusto
https://www.jura.com/
IMPRESSA J9.2 One Touch Instructions for Use
The Instructions for Use has been awarded the seal of
approval by the independent German Technical Inspection
Agency, TÜV SÜD, due to its easy-to-understand style, its
thoroughness and coverage of safety aspects.

Onko teillä kysyttävää Jura Impressa J9.2 ?

Teillä ollessa kysyttävää "Jura Impressa J9.2"

Myynnissä

Tekniset tiedot

Suorituskyky
Tuotetyyppi Espressokone
Kotelon muotoilu Vapaasti seisova
Vesisuihkujen määrä 2
Kapasiteetti kuppeina -
Kahvin syöttö Coffee beans, Ground coffee
Kahvinkeittimen tyyppi Täysautomaattinen
Suurin sallittu käyttöpaine 15 bar
Säädettävä kahvin vahvuus yes
Vesisäiliön tilavuus 2.1
Sisäänrakennettu jauhin yes
Papusäiliön tilavuus 250 g
Säädettävät teräasetukset yes
Haudutetun kahvin säiliö -
Kuumavesijärjestelmä yes
Lämpötila-asetuksia 3
Automaattinen AntiCalc-kalkinpoistojärjestelmä yes
Itsepuhdistuva yes
Vedensuodatin yes
Säädettävä lämpötila yes
Veden kovuuden valitsija yes
Sertifiointi TUV
Ergonomia
Tuotteen väri Platina
Ohjaustyyppi Buttons, Rotary
Sisäänrakennettu näyttö yes
Näytön tyyppi LCD
Johdon pituus 1.1 m
Valmiustila yes
- Caffe latte, Cappuccino, Coffee, Latte macchiato
Virranhallinta
Teho 1450 W
AC-syöttöjännite 230 V
AC-syöttötaajuus 50 Hz
Energiansäästötila   yes
Paino ja mitat
Tuotteen leveys 285 mm
Tuotteen syvyys 433 mm
Tuotteen korkeus   342 mm
Paino   10900 g
Ruoanlaittotoiminnot & ohjelmat
Kahvin valmistaminen yes
Capuccinon valmistus yes
Caffè latten valmistus yes
Latte macchiaton valmistus yes
Espresson valmistus yes
Ristretton valmistaminen yes
Americanon valmistaminen -
Mokkakahvin valmistus -
Lungon valmistus -
Caffe creman valmistus -
Maidon kuumennus -
Teen valmistus -
Kaakaon valmistus -
Kaakaon tekeminen -
Jyväpastan valmistus -